BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A csirkehĂșs mindkĂ©t oldalĂĄt sĂłzd, borsozd, majd mindkĂ©t oldalĂĄt borĂtsd be a prosciuttoval Ă©s egy-egy zsĂĄlyalevĂ©llel.
A hĂșs vastagsĂĄgĂĄtĂłl fĂŒggĆen, ha tĂșl vastag, az ĂĄllaga kemĂ©ny lehet. Ne hagyd tĂșl vastagon a sonkĂĄt, hogy a zsĂĄlya Ăze Ă©rvĂ©nyesĂŒlhessen.
A vöröshagymĂĄt vĂĄgd vĂ©kony szeletekre, Ă©s egy nagyobb serpenyĆben olĂvaolajon pirĂtsd meg, amĂg ĂŒveges nem lesz.
A hagymĂĄt ne pirĂtsd tĂșl, csak ĂŒvegesre, hogy ne vĂĄljon keserƱvĂ©.
Egy mĂĄsik serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat, Ă©s sĂŒsd meg a csirkehĂșst mindkĂ©t oldalĂĄn, amĂg a sonka ropogĂłs nem lesz, Ă©s a hĂșs ĂĄtsĂŒl. A hĂșsnak kĂvĂŒl ropogĂłsnak, belĂŒl szaftosnak kell lennie.
Ne sĂŒsd tĂșl a csirkĂ©t, kĂŒlönben kiszĂĄradhat. Ha a hĂșs vastagabb, Ă©rdemes lefedni egy pillanatra, hogy biztosan ĂĄtsĂŒljön.
MiutĂĄn a hĂșs elkĂ©szĂŒlt, öntsd hozzĂĄ a fehĂ©rbort a serpenyĆbe, Ă©s hagyd, hogy a szĂłsz 2-3 perc alatt kissĂ© besƱrƱsödjön.
A bor hozzĂĄadĂĄsa segĂt feloldani a serpenyĆ aljĂĄn lĂ©vĆ finom Ăzeket, Ă©s ĂnycsiklandĂł szĂłszt alkot.
A kĂ©sz hĂșsokat tĂĄlald a pirĂtott hagymĂĄval Ă©s a boros szĂłsszal a tetejĂ©n.
A hĂșs mellĂ© tĂĄlalhatsz friss zöldsĂ©geket vagy rizst is, hogy komplett Ă©telt kapj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.