A főtt rákot apróra vágjuk, és tedd egy tálba.
A rákot ne vágd túl apróra, hogy megőrizze a textúráját a keverékben.
Reszeld le a Västerbottensajtot és add hozzá a rákhoz.
A Västerbottensajt sós és enyhén éles ízű, így remekül illik a rákhoz.
Add hozzá a majonézt, a tormát és a citromlevet, majd alaposan keverd össze.
A torma ad egy kis pikantériát a keverékhez, de ha nem szereted az erősebb ízeket, csökkentsd a mennyiségét.
Sóval és borssal ízesítsd, majd keverd össze, hogy minden hozzávaló jól eloszoljon.
A friss bors még aromásabbá teszi az ételt, így érdemes frissen őrölni.
Díszítsd friss dill-lel, és hagyd pihenni a hűtőben 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A pihenés segít, hogy az ízek jól összeérjenek, így érdemes egy kicsit várni a tálalással.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.