A hagymĂĄt hĂĄmozd meg, aprĂtsd fel finomra. Egy nagyobb serpenyĆben közepes lĂĄngon kezd el a fĂŒstölt darĂĄlthĂșst pirĂtani, amĂg szĂ©pen meg nem barnul.
A fĂŒstölt hĂșs mĂĄr önmagĂĄban is sĂłsabb, ezĂ©rt Ăłvatosan adagold a sĂłt, inkĂĄbb kĂłstold meg, mielĆtt mĂ©g hozzĂĄadnĂĄd.
Add hozzĂĄ az aprĂtott hagymĂĄt a hĂșshoz, Ă©s pirĂtsd egyĂŒtt, amĂg a hagyma ĂŒvegesedni nem kezd.
A hagyma pirĂtĂĄsa közben folyamatosan kevergesd, hogy egyenletesen puhuljon meg.
Szórd meg a pirospaprikåval, sóval és borssal, majd keverd el alaposan, hogy a fƱszerek mindenhol jól eloszoljanak.
A pirospaprikĂĄt közvetlenĂŒl ne Ă©gesd meg, mert keserƱ lehet, ezĂ©rt inkĂĄbb keverd bele a nedvesebb hĂșsos alapba!
Add hozzĂĄ a ketchupot, mustĂĄrt, barbecue szĂłszt Ă©s a vizet. Keverd össze, majd hagyd alacsony lĂĄngon 5-10 percig rotyogni, amĂg a szĂłsz sƱrƱsödni kezd.
A szĂłsz ĂĄllagĂĄt figyeld! Ha tĂșl sƱrƱ, adj hozzĂĄ mĂ©g egy kevĂ©s vizet, ha tĂșl hĂg, fĆzd tovĂĄbb fedĆ nĂ©lkĂŒl.
MiutĂĄn a hĂșsos keverĂ©k elkĂ©szĂŒlt Ă©s besƱrƱsödött, kanalazd a töltelĂ©ket a zsemlĂ©k alsĂł felĂ©re, majd helyezd rĂĄ a tetejĂ©t, Ă©s azonnal tĂĄlald.
A fĂŒstölt hĂșs karakteres Ăze remekĂŒl Ă©rvĂ©nyesĂŒl, ha a zsemlĂ©t elĆtte kissĂ© megpirĂtod a sĂŒtĆben!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.