A marhahúst vágjuk nagyobb darabokra, majd egy nagy lábasban kezdd el főzni vízben, hogy a hús puhuljon meg.
A húsnak teljesen puhanak kell lennie, hogy az ízek minél jobban összeérjenek.
A hagymát, fokhagymát és gyömbért apróra vágjuk, majd a kömény magokat és koriandert hozzáadjuk a húsleveshez.
A fűszerek és a friss hozzávalók fokozzák az ízeket, így fontos, hogy ne hagyjuk ki őket.
A citromfüvet és citromot is adjuk hozzá a leveshez, majd főzzük a levest alacsony lángon 1-1,5 órán keresztül.
A citromfű frissítő hatást ad az ételnek, míg a citrom igazi frissességet biztosít.
A szójaszószt és a fűszerpaprikát adjuk a leveshez, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
A szójaszósz segít mélyíteni az ízeket, a fűszerpaprika pedig színt és enyhe pikantériát ad a leveshez.
A leves készítése során figyelj arra, hogy a hús ne főjön túl, hogy ne veszítse el a szaftos állagát.
Ha szeretnéd, a levesbe adj egy kis extra lime-ot a végén, hogy frissítse az ízeket.
A kész levest tálald friss korianderrel díszítve, és tálald forrón.
A friss koriander kiemeli a leves ízeit, és színt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.