A marhahĂșst vĂĄgjuk nagyobb darabokra, majd egy nagy lĂĄbasban kezdd el fĆzni vĂzben, hogy a hĂșs puhuljon meg.
A hĂșsnak teljesen puhanak kell lennie, hogy az Ăzek minĂ©l jobban összeĂ©rjenek.
A hagymĂĄt, fokhagymĂĄt Ă©s gyömbĂ©rt aprĂłra vĂĄgjuk, majd a kömĂ©ny magokat Ă©s koriandert hozzĂĄadjuk a hĂșsleveshez.
A fƱszerek Ă©s a friss hozzĂĄvalĂłk fokozzĂĄk az Ăzeket, Ăgy fontos, hogy ne hagyjuk ki Ćket.
A citromfĂŒvet Ă©s citromot is adjuk hozzĂĄ a leveshez, majd fĆzzĂŒk a levest alacsony lĂĄngon 1-1,5 ĂłrĂĄn keresztĂŒl.
A citromfƱ frissĂtĆ hatĂĄst ad az Ă©telnek, mĂg a citrom igazi frissessĂ©get biztosĂt.
A szĂłjaszĂłszt Ă©s a fƱszerpaprikĂĄt adjuk a leveshez, majd sĂłzzuk Ă©s borsozzuk ĂzlĂ©s szerint.
A szĂłjaszĂłsz segĂt mĂ©lyĂteni az Ăzeket, a fƱszerpaprika pedig szĂnt Ă©s enyhe pikantĂ©riĂĄt ad a leveshez.
A leves kĂ©szĂtĂ©se sorĂĄn figyelj arra, hogy a hĂșs ne fĆjön tĂșl, hogy ne veszĂtse el a szaftos ĂĄllagĂĄt.
Ha szeretnĂ©d, a levesbe adj egy kis extra lime-ot a vĂ©gĂ©n, hogy frissĂtse az Ăzeket.
A kĂ©sz levest tĂĄlald friss korianderrel dĂszĂtve, Ă©s tĂĄlald forrĂłn.
A friss koriander kiemeli a leves Ăzeit, Ă©s szĂnt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.