VĂĄgd a sĂŒtĆtököt kisebb kockĂĄkra, locsold meg 2 evĆkanĂĄl olĂvaolajjal, szĂłrd meg sĂłval Ă©s borssal, majd sĂŒsd 200°C-ra elĆmelegĂtett sĂŒtĆben 20-25 percig, amĂg puha Ă©s enyhĂ©n karamellizĂĄlt lesz.
A sĂŒtĆtököt idĆnkĂ©nt forgasd meg a sĂŒtĆben, hogy egyenletesen sĂŒljön.
KockĂĄzd fel a tofut, Ă©s egy serpenyĆben hevĂtsd fel a maradĂ©k olĂvaolajat. SĂŒsd a tofut aranybarnĂĄra minden oldalĂĄn, kb. 8-10 perc alatt.
A tofut elĆtte nyomkodd ki papĂrtörlĆvel, hogy minĂ©l kevesebb vizet tartalmazzon, Ă©s jobban piruljon.
Egy kis tĂĄlban keverd össze a balzsamecetet, a mĂ©zet (vagy agavĂ© szirupot), Ă©s ĂzesĂtsd sĂłval, borssal.
Az öntetbe tehetsz egy kis mustĂĄrt is az Ăze kedvéért.
Egy nagy tĂĄlban rendezd el a rukkolĂĄt, helyezd rĂĄ a sĂŒlt sĂŒtĆtököt, a pirĂtott tofut, Ă©s szĂłrd meg grĂĄnĂĄtalma maggal Ă©s pirĂtott diĂłval.
A dió helyett hasznålhatsz mås magokat is, példåul tökmagot vagy napraforgómagot.
Locsold meg a salĂĄtĂĄt a balzsamecetes öntettel, Ă©s tĂĄlalĂĄs elĆtt keverd Ăłvatosan össze. Az Ă©telt azonnal kĂnĂĄld.
Az öntetet közvetlenĂŒl tĂĄlalĂĄs elĆtt locsold a salĂĄtĂĄra, hogy a rukkola ne essen össze.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.