A halat vékony szeletekre vágd, majd rendezd el egy lapos tányéron.
A halat jól éles késsel vágd, hogy a szeletek tiszták és egyenletesek legyenek.
Az avokádót félbevágva, magját eltávolítva, a héjától megszabadítva vágd vékony szeletekre, majd tedd a hal szeletek mellé.
Az avokádót az utolsó pillanatban vágd fel, hogy ne barnuljon meg.
A lime-ok levét facsard ki egy tálba, és öntsd rá a halra és az avokádóra.
Ha szeretnéd, a lime héját is finoman reszelheted, hogy még intenzívebb citrusos ízt kapj.
A fokhagymát apróra vágd vagy reszeld, majd keverd össze az olívaolajjal, chili porral, sóval és borssal. Ezt a fűszeres keveréket öntsd a halra és avokádóra.
A chili mennyiségét a saját ízlésed szerint módosíthatod. Ha nem szereted túl csípősre, csökkentsd az adagot.
Szórd meg friss korianderrel, és tálald azonnal.
A koriander frissessége és illata csodálatosan illik a halhoz és az avokádóhoz, de ha nem szereted, helyettesítheted petrezselyemmel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.