A csirkeh煤st darabold fel kisebb szeletekre, 茅s tedd f茅lre.
A csirkeh煤st k枚nnyen fel lehet darabolni, ha el艖sz枚r kiss茅 megfagyasztjuk.
A s谩rgar茅p谩t 茅s a burgony谩t h谩mozd meg, majd v谩gd fel apr贸bb darabokra.
A z枚lds茅geket egyenletes m茅ret疟re v谩gd, hogy minden hozz谩val贸 egyform谩n megf艖j枚n.
Egy nagy l谩bosban forralj fel 4 cs茅sze vizet, 茅s add hozz谩 a csirkeh煤st, a s谩rgar茅p谩t 茅s a burgony谩t.
A l谩basnak el茅g nagynak kell lennie, hogy minden hozz谩val贸 elf茅rjen 茅s f艖j枚n benne.
Keverd 枚ssze a ketchupot, sz贸jasz贸szt, cukrot, 茅s sriracha sz贸szt egy t谩lban, majd 枚ntsd a f艖z艖v铆zhez.
A sriracha sz贸sz adja meg az 茅tel pik谩ns 铆z茅t, de ha nem szereted a cs铆p艖set, kevesebb is el茅g.
T枚rd 枚ssze a fokhagym谩t 茅s a gy枚mb茅rt, majd tedd a levesbe, hogy 谩tj谩rja az 铆zeket.
A friss gy枚mb茅r 茅s fokhagyma nagyon fontos 枚sszetev艖i ennek az 茅telnek, mivel ezek adj谩k a jellegzetes 铆zt.
F艖zd a levest 20-25 percig, am铆g a csirke 茅s a z枚lds茅gek megpuhulnak.
Ne hagyd, hogy a leves t煤l forrjon, mert akkor a csirkeh煤s t煤ls谩gosan sz谩lk谩s lesz.
Amikor a h煤s 茅s a z枚lds茅gek megpuhultak, sz贸rd bele az apr贸ra v谩gott z枚ldhagym谩t, 茅s f艖zd m茅g 5 percig.
A z枚ldhagyma frissess茅get ad a levesnek, 茅s sz铆nt visz az 茅telbe.
T谩lald a levest melegen, 茅s sz贸rd meg szez谩mmaggal 茅s friss borssal.
A szez谩mmag ropog贸ss谩 teszi a levest, mik枚zben finom, di贸s 铆zt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.