A marhahúst vágd fel kisebb darabokra, és tedd félre.
A marhahús főzés előtt érdemes a húst kissé megpirítani, hogy jobban átvegye az ízeket.
A sárgarépát, hagymát és fokhagymát apróra vágd fel. A tofut vágd kockákra.
A sárgarépát és a hagymát vágd egyenlő méretű darabokra, hogy gyorsabban megfőjenek.
Egy nagy fazékban öntsd fel a vizet, majd add hozzá a szójaszószt, chilipehelyt és sót. Hozd felforra a levest.
A chilipehelyet kis mennyiségben add hozzá, ha nem szeretnéd túl fűszeressé tenni a levest.
Miután a leves felforrt, add hozzá a marhahúst, sárgarépát, hagymát és fokhagymát. Főzd 25-30 percig, amíg a hús megpuhul.
A hús főzése során figyelj arra, hogy teljesen megpuhuljon, hogy gazdag ízt adjon a levesnek.
Miután a hús megpuhult, add hozzá a felvágott tofut, és főzd további 10 percig.
A tofu gyorsan átveszi a leves ízét, ezért ne főzd túl, hogy megőrizze puha állagát.
A végén szórd meg a levest felaprított zöldhagymával, és tálald forrón.
A zöldhagyma frissessége és roppanóssága kiemeli a leves gazdag ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.