A kesuvaj egy krémes, növényi eredetű kenhető termék, amelyet pörkölt vagy nyers kesudióból készítenek. Íze enyhén édeskés, lágy és selymes textúrájú, ezért nemcsak egészséges, hanem rendkívül ízletes is.
A kesuvaj felhasználása rendkívül sokoldalú: kenhető pirítósra, zabkásához adható, smoothie-kba keverhető, sütemények és szószok alapja lehet. Gyakran alkalmazzák vegán sajtok, mártások és nyers desszertek készítéséhez is, mert természetes krémes állagot biztosít.
A kesuvaj szobahőmérsékleten is tárolható, de felbontás után hűtve hosszabb ideig eltartható. Természetes olajtartalma miatt idővel kiválhat az olaj a tetején, amit fogyasztás előtt érdemes visszakeverni.
A kesuvaj ideális azok számára, akik egyszerre keresnek tápláló, természetes és ízletes növényi krémet. Finom, mégis semleges aromája miatt kiválóan illeszthető édes és sós ételekhez is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.