A tamarillo egy egzotikus gyümölcs, amely Dél-Amerikában őshonos, és rendkívül gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. A tamarillo por a gyümölcs szárításával és finom porrá őrlésével készül, így koncentrált formában biztosítja a tápanyagokat és jótékony hatásokat.
A tamarillo különösen gazdag C-vitaminban, amely segíthet az immunrendszer erősítésében, valamint antioxidánsokban, amelyek védik a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Ezen kívül a tamarillo tartalmaz A-vitamint és rostokat, amelyek támogathatják a bélflóra egészségét és javíthatják az emésztést.
A tamarillo gyümölcs és por számos módon felhasználható:
A tamarillo egyik legfontosabb előnye, hogy gazdag antioxidánsokban, amelyek segítenek a szabad gyökökkel szembeni védekezésben és lassítják az öregedési folyamatokat. A tamarillo segíthet a bélflóra egészségének fenntartásában, javíthatja az emésztést, és hozzájárulhat a cukorbetegség megelőzéséhez is a benne található rostok révén.
A tamarillo por segíthet a méregtelenítésben, és segíthet a fáradtság leküzdésében, miközben támogathatja az egészséges bélműködést. Ha szeretnél egy tápláló, antioxidánsokban gazdag alapanyagot beépíteni a konyhádba, próbáld ki a tamarillót – egy igazi szuperételt, amely nemcsak ízletes, hanem jótékony hatással is bír.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.