BBQ grillezett ropog贸s csicseribors贸 t谩lalva

BBQ grillezett ropog贸s csicseribors贸

A BBQ grillezett ropog贸s csicseribors贸 egy k枚nny疟 茅s t谩pl谩l贸 snack, amely t枚k茅letes v谩laszt谩s egy ropog贸s, feh茅rjed煤s falatk茅nt. Az amerikai BBQ kult煤r谩ban egyre t枚bb n枚v茅nyi alap煤 alternat铆v谩t k茅sz铆tenek, 茅s a csicseribors贸 kiv谩l贸an alkalmas erre, mivel magas feh茅rjetartalm煤 茅s k枚nnyen grillezhet艖 vagy s眉thet艖. A BBQ sz贸sz 茅s a f眉st枚lt paprika kombin谩ci贸ja m茅ly, f眉st枚s 铆zt ad neki, m铆g a barnacukor enyhe karamelliz谩l贸d谩sa m茅g intenz铆vebb茅 teszi az 茅lm茅nyt. Ha m茅g k眉l枚nlegesebb 铆z茅lm茅nyt szeretn茅l, pr贸b谩ld meg egy kev茅s chilivel vagy reszelt parmez谩nnal megsz贸rni!

El艖k茅sz眉let 10 perc
Elk茅sz铆t茅s 20 perc
Teljes 30 perc
280 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozz谩val贸k

Adagok: 4
400 g Csicseribors贸 (konzerv vagy f艖tt)
80 ml BBQ sz贸sz
2 ek. Ol铆vaolaj
1 tk. Fokhagymapor
1 tk. F眉st枚lt paprika
1 ek. Barnacukor
1 tk. S贸
0.5 tk. Fekete bors
2 ek. Friss petrezselyem

Bev谩s谩rl贸 kos谩r ikon Bev谩s谩rl贸 lista (0)

    Allerg茅n inform谩ci贸

    Elk茅sz铆t茅si L茅p茅sek

    1

    脰bl铆tsd 谩t a csicseribors贸t hideg v铆zzel, majd pap铆rt枚rl艖n alaposan sz谩r铆tsd meg.

    A sz谩raz csicseribors贸 kulcsfontoss谩g煤 a ropog贸s v茅geredm茅nyhez. Min茅l sz谩razabb, ann谩l jobban pirul a grillen.

    2

    Egy nagy kever艖t谩lban keverd 枚ssze az ol铆vaolajat, a BBQ sz贸szt, a fokhagymaport, a f眉st枚lt paprik谩t, a barnacukrot, a s贸t 茅s a borsot.

    K铆s茅rletezz a f疟szerez茅ssel! Ha pik谩nsabban szereted, adj hozz谩 egy csipetnyi chiliport.

    3

    Forgasd bele a csicseribors贸t a f疟szeres kever茅kbe, hogy minden szem egyenletesen bevon贸djon.

    Gy艖z艖dj meg r贸la, hogy minden csicseribors贸 szemet befed a f疟szeres kever茅k, hogy egyenletesen ropog贸sak legyenek.

    4

    Meleg铆tsd el艖 a grillt k枚zepes h艖fokra, vagy haszn谩lj s眉t艖ben grillfunkci贸t.

    A k枚zepes h艖fok seg铆t elker眉lni, hogy a csicseribors贸 meg茅gjen, miel艖tt teljesen ropog贸s lenne.

    5

    Helyezd a csicseribors贸t egy grillr谩csra vagy s眉t艖lapra, 茅s s眉sd 15-20 percig, id艖nk茅nt megkeverve, am铆g ropog贸s lesz.

    A gyakori kever茅s seg铆t, hogy a csicseribors贸 minden oldala egyenletesen piruljon 茅s ropog贸s legyen. Figyeld, nehogy meg茅gjen!

    6

    T谩lal谩s el艖tt sz贸rd meg frissen apr铆tott petrezselyemmel, 茅s fogyaszd melegen vagy langyosan.

    A friss petrezselyem nem csak dekorat铆v, de friss 铆zt is ad a ropog贸s csicseribors贸nak. Korianderrel is helyettes铆theted.