A tofut vágd kockákra, és egy serpenyőben, olajon pirítsd aranybarnára.
A tofu külsejét úgy tudod ropogósra sütni, ha jól lepréselted előtte a vizet belőle.
A hagymát vágd apróra, a fokhagymát és gyömbért reszeld le.
Minél apróbbra vágod, annál gyorsabban megpuhulnak és jobban kiadják az ízüket.
A hagymát pirítsd olajon, amíg aranybarnára nem sül.
A hagyma pirítása segít abban, hogy gazdagabb, mélyebb ízt kapjon a szósz.
Add hozzá a fokhagymát, gyömbért, korma pasztát, köményt, koriandert, fekete borsot és sót. Pirítsd 1-2 percig, hogy a fűszerek kiengedjék az aromáikat.
A fűszereket alacsony hőmérsékleten pirítsd, hogy ne égjenek meg, de felszabaduljanak az ízeik.
Add hozzá a kókusztejet és keverd el alaposan.
A kókusztej gazdag textúrát és ízt ad a szósznak, így érdemes jól elkeverni.
Tedd bele a sült tofut a szószba, és főzd 10 percig, hogy a tofu átvegye a szósz ízét.
A tofu jól felszívja a szószt, így ha több időt adsz neki, ízesebb lesz.
Tálald rizs vagy naan kenyér mellett.
A Korma legjobban friss basmati rizzsel és naan kenyérrel passzol.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.