A marhahúst vágd vékony csíkokra, majd sózd és borsozd meg.
A hús csíkokra vágása fontos, hogy a fűszerek és a szósz jól átjárja a húst.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg benne a marhahúst, amíg meg nem barnul.
A hús pirítását magas hőfokon végezd, hogy szép kérget kapjon és ne veszítse el a levét.
Amikor a hús kész, add hozzá a felaprított hagymát, paprikát és paradicsomot, és keverd össze.
A zöldségeket gyorsan meg kell pirítani, hogy frissek maradjanak és megtartsák a textúrájukat.
Öntsd hozzá a szójaszószt és az ecetet, és hagyd, hogy az ízek összeérjenek.
A szójaszósz gazdag umami ízt ad az ételnek, míg az ecet frissességet és egy kis savasságot kölcsönöz.
Pár percig párold együtt, majd vedd le a tűzről. Közben vágd fel az avokádót szeletekre.
Az avokádót csak a tálalás előtt vágd fel, hogy ne barnuljon meg.
Tálald az elkészült Lomo Saltadót, és helyezz rá friss avokádó szeleteket.
A friss avokádó krémessége csodálatosan kiegészíti a fűszeres hús ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.