A marhahúst szeleteld vékony csíkokra, és fűszerezd sóval és borssal.
A marhahúsnak puhanak kell lennie, hogy gyorsan megsüljön és megtartja a szaftosságát.
A hagymát és a paradicsomot szeleteld fel vékony karikákra, a fokhagymát pedig apróra vágd.
A hagymát és paradicsomot az étel végén add hozzá, hogy megőrizzék frissességüket.
A krumplit hámozd meg, és vágd hasábokra, majd süsd meg aranybarnára forró olajban.
Ha gyorsabb szeretnél lenni, fagyasztott hasábburgonyát is használhatsz.
Egy serpenyőben hevítsd fel a kukoricaolajat, és a marhahúst süsd meg gyorsan, hogy kívül ropogós, belül pedig szaftos maradjon.
Ne süsd túl a húst, hogy megtartsa puhaságát.
Add hozzá a felvágott hagymát, paradicsomot és fokhagymát, majd öntsd rá a szójaszószt, és keverd jól össze.
A szójaszósz mélyebb ízt ad a húsnak és a zöldségeknek, érdemes jól összekeverni.
Pár percig párold, amíg a zöldségek megpuhulnak, majd locsold meg lime levével és szórd meg friss korianderrel.
A lime lé frissességet ad az ételnek, és kiemeli a fűszereket.
Tálald a lomo saltadót a sült hasábburgonyával, és élvezd a perui ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.