A füstölt lazacot vágd apró kockákra, a rákokat pedig finomra aprítsd.
A rákoknak enyhe ízük van, így a füstölt lazac erősebb íze jól kiegyensúlyozza az ételt.
Egy tálban keverd össze a majonézt és a tejfölt, majd adj hozzá egy kevés citromlevet és reszelt citromhéjat.
A citrom frissességet és egy enyhe savanykás ízt ad, ami tökéletesen illik a tenger gyümölcseihez.
Add hozzá a felaprított füstölt lazacot és a rákot, majd jól keverd össze.
Ha szereted, egy kevés aprított kaprot is keverhetsz bele a keverékbe, hogy frissebb ízt adjon.
Fűszerezd sóval és borssal, majd hagyd egy kicsit pihenni a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Minél tovább pihen, annál jobban összeérnek az ízek, ezért érdemes előre elkészíteni.
Tálald friss bagettel, pirított kenyérrel vagy friss zöldségekkel.
Ez a hideg étel tökéletes előételnek vagy brunch fogásnak is, és különleges ízélményt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.