A marhahús szeleteket helyezd egy nagy tálba, és öntsd rá a szójaszószt, a barna cukrot, a reszelt gyömbért, az apróra vágott fokhagymát, és adj hozzá egy evőkanál szezámolajat.
A pácban a cukor segít a hús karamellizálódásában, és finom édes-savanyú ízt ad neki.
Alaposan keverd össze, hogy minden szeletet jól befedjen a pác, majd hagyd pihenni legalább 1 órán keresztül a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Ha időd engedi, hagyd a húst pihenni egy egész éjszakán át, hogy még intenzívebb legyen az íz.
A pihentetett húst helyezd a grillre, és süsd közepes hőmérsékleten 5-7 percig mindkét oldalán, amíg szép barna és karamellizált nem lesz.
A tűz ne legyen túl erős, hogy a hús ne égjen meg, hanem szépen megsüljön és megpuhuljon.
A grillről levéve szórd meg a sült galbit friss korianderrel és szezámmaggal.
A koriander friss, zöld íze és a szezámmag roppanós textúrája kiválóan kiegészíti a grillen sült marhahús gazdag ízét.
Tálald friss rizs vagy zöldségek kíséretében, és élvezd a finom, füstös ízeket.
A tűzön sült galbi remekül illik egy tál párolt rizshez, vagy akár grillezett zöldségekkel is tálalható.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.