Vedd ki a mĂĄlnĂĄs Ă©s vanĂliĂĄs fagylaltokat a fagyasztĂłbĂłl, Ă©s hagyd ĂĄllni Ćket szobahĆmĂ©rsĂ©kleten 10â15 percig, hogy kissĂ© megpuhuljanak. TIPP: A krĂ©mes, kenhetĆ ĂĄllag az ideĂĄlis a rĂ©tegezĂ©shez, ne vĂĄrd meg, mĂg olvadni kezdenek!
Ha nincs idĆd vĂĄrni, a mikrĂłban 5-10 mĂĄsodpercig melegĂtheted a fagylaltot, de vigyĂĄzz, ne olvadjon meg!
Olvaszd meg a fehĂ©r csokolĂĄdĂ©t a kĂłkuszzsĂrral vĂzgĆz felett, amĂg sima, fĂ©nyes, folyĂ©kony masszĂĄt kapsz. TIPP: A kĂłkuszzsĂr segĂt vĂ©kony, roppanĂłs rĂ©teget lĂ©trehozni.
Ăgyelj arra, hogy a vĂzgĆz felett olvasztĂĄs sorĂĄn ne Ă©rje vĂz a csokolĂĄdĂ©t, mert kicsapĂłdhat.
Egy tĂ©glalap alakĂș kenyĂ©rformĂĄt bĂ©lelj ki sĂŒtĆpapĂrral. ElsĆ rĂ©tegkĂ©nt simĂts bele egy adag mĂĄlnĂĄs fagylaltot, majd önts rĂĄ vĂ©konyan egy kevĂ©s olvasztott fehĂ©r csokolĂĄdĂ©t. Fagyaszd 5 percig. TIPP: A csokolĂĄdĂ©t kis adagokban adagold, ne folyjon össze.
A sĂŒtĆpapĂr megkönnyĂti a desszert kivĂ©telĂ©t a formĂĄbĂłl.
EzutĂĄn tegyĂ©l egy rĂ©teg vanĂlia fagylaltot, majd Ășjabb fehĂ©r csokolĂĄdĂ©t, ismĂ©t 5 perc fagyasztĂĄs. Folytasd a rĂ©tegezĂ©st, amĂg elfogynak az összetevĆk. TIPP: LegalĂĄbb hĂĄrom mĂĄlnĂĄs Ă©s hĂĄrom vanĂliĂĄs rĂ©teg legyen, a klasszikus Viennetta megjelenĂ©sĂ©rt.
A rĂ©tegek vastagsĂĄga ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatĂł.
A legfelsĆ rĂ©tegre csorgass mĂĄlnaszĂłszt hullĂĄmvonalasan, Ă©s egy kanĂĄl hĂĄtĂĄval enyhĂ©n hĂșzd vĂ©gig a felĂŒletet, hogy mintĂĄs legyen. TIPP: A mĂĄlnaszĂłsz legyen hideg, kĂŒlönben megolvasztja a felsĆ fagylaltrĂ©teget.
Ha nincs mĂĄlnaszĂłszod, mĂĄlnadzsemet is hasznĂĄlhatsz, de hĂgĂtsd fel egy kevĂ©s vĂzzel.
Tedd a desszertet fagyasztĂłba legalĂĄbb 4 ĂłrĂĄra, de legjobb egy Ă©jszakĂĄra. TĂĄlalĂĄs elĆtt 5 percig hagyd ĂĄllni, majd meleg vĂzbe mĂĄrtott kĂ©ssel szeleteld. TIPP: A szeleteket ferdĂ©n vĂĄgva mutatĂłsabb rĂ©teghatĂĄst kapsz.
A kĂ©st minden szeletelĂ©s elĆtt mĂĄrtsd meleg vĂzbe, hogy szĂ©p, egyenletes szeleteket kapj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.