A mandulatejpor egy praktikus és sokoldalú növényi tejhelyettesítő, amely a mandulatejből alacsony hőmérsékleten történő szárítással készül. Ez a por alakú változat hosszabb eltarthatóságot biztosít, és könnyen adagolható sütéshez, főzéshez vagy italok készítéséhez.
A mandulatejpor laktózmentes, gluténmentes és vegánbarát, így kiváló választás tejfehérje-allergiában szenvedőknek, vagy azoknak, akik tudatosan kerülik az állati eredetű termékeket.
A mandulatejpor számos módon felhasználható:
A mandulatejpor kiváló alternatívája a tehéntej pornak, különösen akkor, ha stabil állagú, könnyen adagolható és hordozható tejhelyettesítőre van szükség.
A por alakú mandulatej száraz, hűvös helyen légmentesen zárva sokáig eltartható, és nem igényel hűtést. Fontos, hogy nedvességtől védjük, mivel az gyorsan csomósodhat.
A mandulatejpor remek választás mindazoknak, akik a konyhai praktikusságot szeretnék ötvözni egészségtudatos étrendjükkel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.