A rizskeményítő egy finomszemcsés, fehér por, amelyet a rizsszemek belsejéből vonnak ki. A természetes, gluténmentes keményítők egyik legértékesebb formája, amelyet sütéshez, főzéshez, sűrítéshez és textúra javításhoz is előszeretettel alkalmaznak a modern gasztronómiában.
Semleges ízű, így nem befolyásolja az ételek aromáját, miközben kiváló sűrítőhatással rendelkezik. Könnyen emészthető és gyengéd a gyomorhoz, ezért gyermekek, idősek és diétázók számára is ideális.
A rizskeményítő kiválóan használható funkcionális alapanyagként minden olyan receptben, ahol természetes, gyorsan oldódó és semleges sűrítőre van szükség.
Tartsuk száraz, hűvös helyen, légmentesen zárva, mivel érzékeny a nedvességre és a párára. Megfelelő tárolás esetén akár több hónapig is eltartható minőségromlás nélkül.
A rizskeményítő nemcsak praktikus, de alapvető része lehet a gluténmentes, egészségtudatos étrendnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.