A vérkolbászt (Soondae) főzd meg forró vízben 20-25 percig, hogy átpuhuljon. Ha kész, hagyd kihűlni, majd szeleteld fel kb. 2 cm vastag darabokra.
A vérkolbászt ne főzd túl, mert elveszítheti az állagát és túlságosan szétfolyhat.
A vöröshagymát és a fokhagymát hámozd meg, majd apróra vágd.
A fokhagymát finomra aprítva erősebb ízt ad az ételnek, de ügyelj rá, hogy ne pirítsd túl, mert keserűvé válhat.
Egy serpenyőben, közepes lángon hevítsd fel az olívaolajat, és add hozzá a hagymát és fokhagymát. Pirítsd őket üvegesre, majd add hozzá a rizst.
A hagymát pirítsd aranybarnára, hogy gazdag ízt adjon az ételnek.
Add hozzá a szójaszószt, szezámolajat, tengeri sót és borsot a rizshez. Pirítsd a rizst 3-4 percig, hogy jól átvegye az ízeket.
A szójaszósz és szezámolaj kombinációja kiemeli a rizs gazdag ízét, miközben a szezámolaj friss, mogyorós jegyeket ad az ételnek.
Miután a rizs és hagyma átsült, add hozzá a szeletelt vérkolbászt és jól keverd össze, hogy minden összetevő jól összeérjen.
A vérkolbászt lassan add hozzá, hogy ne törjön össze, és minden darab egyenletesen átmelegedjen.
Miután az étel teljesen átmelegedett, szórd meg friss korianderrel, és tálald azonnal.
A koriander friss íze különleges aromát ad a fogásnak, amely tökéletesen illik a gazdag vérkolbászhoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.