A sertéshúst vágd vékony csíkokra. Egy tálban keverd össze a lisztet, a kukoricakeményítőt, a sót, borsot és a tojást. Add hozzá a vizet, és keverd simára a tésztát.
A húsokat vékony csíkokra vágd, hogy gyorsabban átsüljenek és ropogósak legyenek.
A húsokat forgasd a tésztába, hogy minden oldalát jól bevonja. Egy serpenyőben melegíts olajat, és süsd a húst aranybarnára és ropogósra. Ezután szedd ki a húst és tedd papírtörlőre.
A megfelelő olajhőmérséklet nagyon fontos. Ha túl hideg, a hús nem lesz ropogós, ha túl forró, megéghet.
Közben az ananászt vágd kisebb darabokra, a vöröshagymát és a paprikát szeleteld fel. Egy serpenyőben melegítsd fel az ecetet, cukrot, szójaszószt és ananászlevet. Add hozzá a zöldségeket és a gyümölcsöt, majd főzd össze 5-7 percig.
A szószok édes-savanyú egyensúlya kulcsfontosságú. Ha túl savanyú, adj hozzá több cukrot, ha túl édes, egy kis ecetet.
Az elkészült húsokat öntsd le az ananászos szószsal, majd tálald melegen. Díszítsd zöldhagymával és tálald rizzsel.
A szószban a zöldségeket ne főzd túl, hogy még ropogósak maradjanak!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.