A csirkecombokat tisztítsd meg és vágd kisebb darabokra.
A csirke bőrével is sütheted, hogy még ropogósabb legyen.
A fokhagymát zúzd össze, a chilipaprikát vágd apróra.
A chili mennyiségét ízlés szerint változtathatod, ha szeretnél erősebb ízt.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a csirke darabokat, és süsd őket aranybarnára.
A csirkét ne zsúfold össze a serpenyőben, hagyj elég helyet, hogy egyenletesen sülhessen.
Miután a csirke átsült, vedd ki, és tedd félre. A serpenyőbe tedd a zúzott fokhagymát és a apróra vágott chilipaprikát, és pirítsd 1-2 percig.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, mert keserű lesz!
Ezután add hozzá a soyas szószt és egy kis sót, borsot. Keverd jól össze, majd tedd vissza a csirke darabokat, és keverd át a szószban.
A soyas szósz sós, így figyelj a só mennyiségére!
Közben a káposztát vágd vékony csíkokra, és egy serpenyőben pirítsd meg 2-3 percig, hogy enyhén megpuhuljon, de ropogós maradjon.
A káposzta legyen friss, és ne pirítsd túl, hogy ne veszítse el ropogós állagát.
Tálald a csirkét a sült káposztával, és friss korianderrel díszítve. Élvezd a friss, fűszeres ízeket!
A koriander frissességet ad az ételnek, és remekül passzol a csirkéhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.