A tapiokalisztet egy tĂĄlban keverd össze a vĂzzel, sĂłval Ă©s borssal. KĂ©zzel gyĂșrd jĂłl össze, hogy sima tĂ©sztĂĄt kapj.
A tĂ©szta nem szabad, hogy tĂșl kemĂ©ny legyen. Ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ egy kis extra vizet, hogy simĂĄbb legyen.
A rĂĄkokat aprĂłra vĂĄgd, majd pirĂtsd meg Ćket a kĂłkuszolajban, a finomra vĂĄgott fokhagymĂĄval egyĂŒtt. FĆzd, amĂg a rĂĄkok ĂĄtsĂŒlnek Ă©s illatosak lesznek.
A rĂĄkokat ne fĆzd tĂșl, mert könnyen gumissĂĄ vĂĄlhatnak.
A hagymĂĄt finomra vĂĄgd, majd sĂŒsd meg aranybarnĂĄra egy mĂĄsik serpenyĆben, amĂg karamellizĂĄlĂłdik.
A hagyma pirĂtĂĄsa sorĂĄn a fokozatos hĆkezelĂ©s segĂt abban, hogy Ă©desebb Ă©s ĂnycsiklandĂłbb legyen.
A tĂ©sztĂĄbĂłl kĂ©szĂts kis golyĂłkat, majd minden golyĂłba tegyĂ©l egy kis adag rĂĄkot Ă©s egy kevĂ©s sĂŒlt hagymĂĄt. A golyĂłkat ĂŒgyesen zĂĄrd le, hogy a töltelĂ©k ne essen ki.
A golyĂłk zĂĄrĂĄsĂĄnĂĄl ĂŒgyelj arra, hogy a tĂ©szta teljesen körbeölelje a töltelĂ©ket.
A golyĂłkat egy gĆzölĆ kosĂĄrban gĆzöld meg, körĂŒlbelĂŒl 15-20 percig, amĂg a tĂ©szta ĂĄt nem sĂŒl.
A gĆzölĂ©s sorĂĄn ne nyisd ki tĂșl gyakran a fedĆt, hogy a gĆz ne szökjön el.
A kĂ©sz BĂĄnh bá»t lá»c-okat tĂĄlald sĂŒlt hagymĂĄval Ă©s friss korianderrel, hogy Ăzesebb Ă©s frissĂtĆbb legyen.
A friss koriander hozzĂĄadĂĄsĂĄval mĂ©g gazdagabb Ăzt Ă©rhetsz el, Ă©s segĂt a frissessĂ©g fokozĂĄsĂĄban.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.