A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a paradicsomot kockázd fel, a chilit pedig szeleteld fel.
A chili mennyisége változtatható, ha szeretnéd, hogy enyhén csípős legyen, akkor kevesebb chilit használj.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg a hagymát és fokhagymát, amíg üveges nem lesz.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma megégjen, mert akkor keserű ízt adhat az ételnek.
Add hozzá a paradicsomot és a zöld chilit a serpenyőhöz, majd főzd 5-7 percig, amíg a paradicsom megpuhul és levet enged.
Ha szaftosabb ételt szeretnél, adhatunk hozzá egy kis vizet vagy paradicsomlevet.
Add hozzá a kukoricát és a koriandert, és főzd további 5 percig.
A koriander friss ízt ad a receptnek, és segít kiemelni a többi hozzávaló ízét.
Egy másik serpenyőben süsd meg a tojásokat a kívánt állagra.
A tojásokat a legjobb közepesen megsütni, hogy a sárgája lágy maradjon, de ha jobban meg szeretnéd, akkor tovább süsd.
A kenyér szeleteket pirítsd meg egy serpenyőben vagy egy kenyérpirítóban.
A kenyér szeleteket pirítsd aranybarnára, hogy ropogós legyen, így még ízletesebbé válik a recept.
A pirított kenyér közepére tedd a paradicsomos, kukoricás keveréket, majd tedd rá a sült tojást.
A tojást ne törd össze, hogy szép maradjon a tálalásnál.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.