A burgonyát hámozd meg, majd főzd meg sós vízben körülbelül 20-25 perc alatt, amíg teljesen megpuhul.
A burgonya akkor jó, ha könnyen át tudsz szúrni egy villát vele, de ne főzd túl, hogy ne legyen pépes.
Miután a burgonya megfőtt, pürésítsd egy villával vagy krumplinyomóval, hogy sima pürét kapj.
A sima püré alapja a Causa de Camarones-nek, és ez adja az étel alapjának textúráját.
Az avokádót hámozd meg, vágd fel, majd pürésítsd össze a lime levével és egy kis sóval.
Az avokádó friss és krémes textúrát ad az ételnek, miközben a lime frissességet biztosít.
A főtt garnélarákot apró darabokra vágd fel.
A garnélarákokat könnyedén felvághatod egy éles késsel, hogy megfelelő darabokat kapj a tálaláshoz.
A burgonyapürét keverd össze az avokádóval, fűszerpaprikával, borssal, egy csipet sóval és a majonézzel.
A majonéz segít összekeverni a pürét és gazdagabbá teszi az ételt.
Ezután öntsd hozzá az olívaolajat, és keverd simára.
Az olívaolaj gazdag ízt ad az ételnek, miközben sima állagot biztosít.
A pürésített keveréket tálakba helyezheted, majd rétegezd rá a garnélarák darabokat.
Tálaláskor ügyelj arra, hogy a garnélarák egyenletesen eloszoljon a püré tetején.
Díszítsd friss korianderrel és egy szelet lime-mal.
A koriander és a lime frissességet ad, míg a lime szeletek szép díszítőelemeket alkotnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.