A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd az olívaolajon megpirítjuk egy serpenyőben.
A hagymát ne pirítsuk túl, csak amíg üvegesedni nem kezd, hogy megőrizze a friss ízét.
A chistorra kolbászt felvágjuk kis darabokra, és hozzáadjuk a hagymához. Pirítjuk addig, amíg a kolbász meg nem puhul és kicsit ropogós nem lesz.
A chistorra kolbász már eleve ízesített, ezért figyeljünk a só mennyiségére.
Közben egy másik serpenyőben serpenyőnként egy-egy tojást sütünk. A tojások sárgáját hagyjuk folyósra, vagy ha jobban szeretjük, süssük meg őket teljesen.
A tojásokat is egy kicsit sózhatjuk és borsozhatjuk, hogy az ízük jobban érvényesüljön.
Miután a kolbász megpirult, egy tányérra szedjük, és a tojásokat a kolbász tetejére helyezzük.
Ha szeretnéd, friss petrezselyemmel díszítheted a tányért, hogy szép zöld színt adjon.
Tálaljuk az ételt friss kenyérrel vagy sült burgonyával, hogy még ínycsiklandóbb legyen.
Ez a fogás kiváló reggelire, de egy könnyű vacsorának is tökéletes.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.