BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A bĂĄrĂĄnyhĂșst egy nagy tĂĄlban törd össze, majd adj hozzĂĄ aprĂłra vĂĄgott hagymĂĄt, fokhagymĂĄt, koriandert Ă©s petrezselymet.
A hĂșs finomra tört ĂĄllaga segĂt, hogy a fƱszerek jĂłl beivĂłdjanak.
Add hozzå a fƱszerpaprikåt, köményt, cilantro-t, sót és borsot, majd egy kanål joghurtot, hogy egy szaftosabb ållagot kapj.
A joghurt puhĂĄbbĂĄ Ă©s ĂnycsiklandĂłbbĂĄ teszi a koftĂĄkat, miközben segĂt a fƱszerek egyesĂtĂ©sĂ©ben.
Egy tojĂĄst is adj hozzĂĄ, hogy segĂtsen összetartani a masszĂĄt. Keverd jĂłl össze, hogy egyenletesen eloszoljanak a fƱszerek.
A tojĂĄs segĂt, hogy a koftĂĄk jĂłl megmaradjanak sĂŒtĂ©s közben.
FormĂĄlj kis golyĂłkat a masszĂĄbĂłl, Ă©s enyhĂ©n lapĂtsd meg Ćket, hogy könnyebben sĂŒljenek.
Ne aggĂłdj a tökĂ©letes formĂĄĂ©rt, a rusztikus megjelenĂ©s a koftĂĄk stĂlusa.
HevĂts fel egy serpenyĆt, adj hozzĂĄ olĂvaolajat, Ă©s sĂŒsd a koftĂĄkat közepes lĂĄngon 8-10 percig, amĂg aranybarna Ă©s ĂĄtsĂŒlt nem lesz.
Ha a koftĂĄk tĂșl gyorsan barnulnak, csökkentsd a hĆt, hogy ne Ă©gjenek meg kĂvĂŒl, miközben a belsejĂŒk nyers marad.
Tålald a koftåkat egy friss joghurttal és apróra vågott petrezselyemmel.
A joghurt segĂt az Ăzek felfrissĂtĂ©sĂ©ben Ă©s kiegyensĂșlyozza a fƱszeressĂ©get.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.