A csirkehúst aprítsd fel, és egy serpenyőben olívaolajban pirítsd meg, amíg minden oldala enyhén aranybarna nem lesz.
A csirkehúst a legjobb kis adagokban pirítani, hogy egyenletesen megsüljön.
A fokhagymát és hagymát finomra vágd, majd add hozzá a csirkéhez. Pirítsd még 2-3 percig, amíg a hagyma üvegesedik.
A fokhagyma pirítása előtt ügyelj arra, hogy ne égjen meg, mert a keserű íz zavarhatja az ételt.
A pörkölt paradicsomot aprítsd fel, és add hozzá a csirkéhez. Keverd össze, és főzd együtt még 5 percig.
A paradicsom frissítő savanyúsága remekül kiegyensúlyozza a mole paszta gazdag ízét.
A mole rosa pasztát, chili pasztát és kókusztejet add hozzá a csirkehúshoz, és alacsony lángon főzd 10-15 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
A mole rosa paszta adja az étel különleges ízét, ne hagyd ki!
Tedd bele az apróra vágott tejcsokoládét, és keverd jól el, amíg a csokoládé felolvad, és a szósz sima, selymes lesz.
A csokoládé gazdagítja az ételt és enyhe édességet ad neki.
Tálalás előtt díszítsd friss korianderrel, és ízlés szerint sózd, borsozd.
A koriander frissessége és enyhe íze igazán feldobja a mole rosa gazdag, fűszeres szószát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.