A csirkehúst kockázd fel apróra, majd pirítsd meg egy serpenyőben vajon, amíg enyhén meg nem pirul.
A csirkehúsnak jól meg kell pirulnia, hogy extra ízt adjon a rizsnek.
A póréhagymát vékony karikákra vágd, majd add hozzá a csirkehúshoz, és párold meg.
A póréhagyma enyhén édeskés ízt ad, és gyorsan átpárolódik.
Add hozzá a főtt rizst, majd öntsd rá a szójaszószt és a ketchupot. Keverd jól össze.
A szójaszósz és ketchup kombinációja különleges umami ízt ad a rizsnek.
A zöldborsót add hozzá a rizshez, és keverd össze, hogy minden összetevő jól átjárja egymást.
A zöldborsó frissességet ad a rizshez, és jól kiegészíti az egyéb összetevőket.
A tojásokat verjük fel, majd egy serpenyőben, egy evőkanál vajon készítsünk egy omlettet, amelyet a rizs tetejére helyezünk.
A tojást lassú tűzön pirítsuk, hogy krémes maradjon és könnyen feltekerhető legyen.
Tálald az omuricet, és ha szükséges, egy kis friss fekete borssal ízesítheted.
A rizst és a tojást egyben tálalhatjuk, vagy a tojás tetejére ráhelyezhetjük a rizses keveréket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.