KĂ©szĂtsd elĆ a pizzatĂ©sztĂĄt: keverd össze a lisztet, vizet, Ă©lesztĆt Ă©s sĂłt. GyĂșrd sima tĂ©sztĂĄvĂĄ, majd hagyd kelni 1 ĂłrĂĄt meleg helyen.
A tészta akkor jó, ha a duplåjåra kel. A keléshez hasznålj meleg, huzatmentes helyet.
AmĂg a tĂ©szta kel, szeleteld fel a dominikai kolbĂĄszt vĂ©kony karikĂĄkra Ă©s reszeld le a queso de hoja sajtot, ha szĂŒksĂ©ges.
A kolbĂĄszt vĂ©konyra szeleteld, hogy könnyen ĂĄtsĂŒljön. Ha a queso de hoja sajt tĂșl kemĂ©ny, reszeld le, hogy könnyebben olvadjon.
MelegĂtsd elĆ a sĂŒtĆt 220°C-ra, Ă©s kĂ©szĂts elĆ egy sĂŒtĆlapot vagy pizzakövet.
A sĂŒtĆ elĆmelegĂtĂ©se fontos a megfelelĆ sĂŒtĂ©shez.
NyĂșjtsd ki a tĂ©sztĂĄt vĂ©konyra, majd helyezd a sĂŒtĆlapra. Kend meg a paradicsomszĂłsszal, helyezd rĂĄ a kolbĂĄszkarikĂĄkat, Ă©s szĂłrd meg a sajttal.
A tĂ©sztĂĄt lisztezett felĂŒleten nyĂșjtsd, hogy ne ragadjon le. A feltĂ©teket egyenletesen oszlasd el.
SĂŒsd a pizzĂĄt 12-15 percig, vagy amĂg a tĂ©szta aranybarnĂĄra sĂŒl Ă©s a sajt megolvad.
Figyeld a pizzĂĄt sĂŒtĂ©s közben, hogy ne Ă©gjen meg. A sĂŒtĂ©si idĆ a sĂŒtĆ tĂpusĂĄtĂłl fĂŒggĆen vĂĄltozhat.
SĂŒtĂ©s utĂĄn szĂłrd meg friss bazsalikomlevelekkel Ă©s locsold meg olĂvaolajjal a tetejĂ©t.
A friss bazsalikom Ă©s az olĂvaolaj fokozza a pizza ĂzĂ©t. HasznĂĄlj jĂł minĆsĂ©gƱ olĂvaolajat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.