Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy lábasban, és pirítsd meg a marhahúst mindkét oldalán aranybarnára.
A hús pirítása segít kihozni az ízeket, fontos, hogy ne hagyd túl sokáig a lángon.
Közben aprítsd fel a vöröshagymát és a fokhagymát, majd add hozzá a hús mellé. Pirítsd őket még pár percig.
A hagyma és fokhagyma aromája kiemeli a pozole ízét.
Add hozzá a chili port, a sót, a borsot, és öntsd fel vízzel. Forrald fel, majd csökkentsd a hőt, és főzd a húsokat 40-45 percig, amíg puhák lesznek.
A pozole gazdag és fűszeres ízét a chili por és a fokhagyma adja.
Tedd bele a fehér kukoricát, és hagyd főzni további 30-40 percig, amíg a kukorica megpuhul.
A kukorica hozzáadása a pozole jellegzetes összetevője, amely krémes textúrát ad.
A végén adj hozzá friss koriandert, és hagyd pihenni 5 percig.
A koriander friss és illatos ízt ad a pozole de res-nek.
Tálald tejföllel és egy kis lime-gerezddel az asztalon, hogy mindenki hozzáadhassa a saját ízlésének megfelelően.
A lime frissességet ad az ételnek, a tejföl pedig lágyítja az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.