A hagymát és fokhagymát apróra vágd, és melegítsd fel az olajat egy serpenyőben.
A hagymát és fokhagymát alacsony hőmérsékleten pirítsd, hogy ne égjenek meg, hanem karamellizálódjanak.
Add hozzá a darált marhahúst, sózd és borsozd, majd pirítsd meg, amíg a hús átsül.
A húsnak egyenletesen el kell pirulnia, hogy finom ízű legyen. Ne keverd túl, hogy ne veszítse el szaftosságát.
A sült krumplit vágd kisebb kockákra, és add a húshoz. Pirítsd meg a krumplit a húsos keverékben.
A sült krumpli már kész, de ha extra ropogósra szeretnéd, süsd a húsos keverékkel néhány percig.
Tálalás előtt keverd hozzá a tejfölt, és jól keverd össze.
A tejföl adja a dish krémes állagát és gazdag ízét.
Tálald az ételt friss, apróra vágott petrezselyemmel díszítve, ha szeretnéd.
A petrezselyem friss íze tökéletesen kiegészíti a pyttipannát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.