A csirkehúst vágd kisebb darabokra, majd sózd és borsozd meg. A vöröshagymát és fokhagymát finomra vágd.
A csirkehúst előre pácolhatod egy kis citromlével, hogy friss ízt kapjon.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és párold meg benne a hagymát és fokhagymát, amíg üvegesek lesznek.
Ha nem szeretnéd, hogy a fokhagyma megégjen, alacsonyabb hőfokon pirítsd.
Add hozzá a csirkehúst, és süsd meg minden oldalát, amíg szép aranybarna nem lesz.
Ne mozdítsd a húst túl gyakran, hogy szép kérget kapjon.
Amikor a hús kész, add hozzá a fűszerpaprikát, és keverd össze. Öntsd hozzá a vizet, és főzd együtt 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A víz mennyisége változhat, ha több szaftot szeretnél, adj hozzá egy kis extra vizet.
Tálalás előtt szórd meg a friss korianderrel és egy kis citromlével.
A koriander friss íze és a citrom sava gazdagítja az étel ízvilágát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.