A marhahúst vágd kis darabokra. A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a paradicsomot hámozd meg és vágd fel kockákra.
A hús darabolásakor ügyelj arra, hogy a darabok egyenletesek legyenek, hogy az étel egyenletesen sülhessen.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg benne a marhahúst, amíg szép barna színt kap.
A hús pirítása segít abban, hogy ízesebb és gazdagabb legyen az étel.
Add hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd pirítsd őket, amíg üvegesek lesznek.
A fokhagyma ne piruljon meg teljesen, mert keserűvé válhat.
Add hozzá a felkockázott paradicsomot, paprikát és borsot, majd keverd jól össze.
A paradicsomot főzés közben egy kicsit pépesítheted, hogy sűrűbb szósz legyen.
Öntsd hozzá a zöldségalaplevet, és forrald fel. Az ételt főzd alacsony lángon 1-1,5 órán keresztül, amíg a hús megpuhul.
Az alacsony hőfokon való főzés segíti, hogy a hús omlós és ízes maradjon.
Amikor a hús megpuhult, tedd hozzá a felkockázott burgonyát és a koriandert. Főzd további 20-30 percig, amíg a krumpli is megpuhul.
A koriander friss levelekkel tálalva fokozza az étel ízét, de ne add hozzá túl korán, hogy megőrizze aromáját.
Tálald melegen, friss korianderrel díszítve.
Friss korianderlevelekkel tálalva az étel még ínycsiklandóbbá válik!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.