A halat vágd vékony szeletekre, és tedd egy tálba.
A halat éles késsel vágd vékony szeletekre, hogy a textúrája megmaradjon, és ne legyen durva.
A lime levét facsard ki, és öntsd a halra. Sózd és borsozd ízlés szerint.
A lime leve frissít és kiemeli a hal ízét, a só és bors pedig javítja az ízharmóniát.
A fokhagymát reszeld le, és keverd össze az olívaolajjal és a szezámolajjal.
A szezámolaj gazdag ízt ad, ami remekül illik a halhoz.
Öntsd a fokhagymás olaj keveréket a halra, és alaposan forgasd össze.
A keveréket csak akkor öntsd a halra, amikor a hal már megpuhult a lime levétől.
A piros chilit vágd apróra, és szórd a halra. Díszítsd friss korianderrel és lime szeletekkel.
A chili apróra vágása segít a fűszeres ízek egyenletes eloszlásában.
Tálald az elkészült tiraditot frissen, és élvezd a gazdag, fűszeres ízeket.
A tiradito a legfinomabb, ha frissen tálaljuk, és az ízek azonnal összeérnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.