A pangasius filéket sózd, borsozd meg, majd forgasd először lisztbe, majd tojásba, végül a zsemlemorzsába.
A zsemlemorzsát egy kicsit nyomkodd rá a halra, hogy jobban rátapadjon.
A halat forró olajban, közepes lángon süsd aranybarnára, körülbelül 3-4 percig mindkét oldalon.
Ne rakd túl zsúfoltra a serpenyőt, hogy a hal minden oldalon egyenletesen sülhessen.
A sült halat vedd ki az olajból, és helyezd papírtörlőre, hogy a felesleges olaj felszívódjon.
Ez segít abban, hogy a tonkatsu szaftos maradjon, és ne legyen túl zsíros.
A kenyereket vékonyan kenjük meg kecsappal és mustárral. A káposztát vékonyra szeleteld fel, majd add hozzá a kenyérhez.
A kecsapos-mustáros keverék a tonkatsu sandwich kulcsa, hiszen ezt az ízkombinációtól válik igazán különlegessé.
A tonkatsut helyezd a kenyérre, majd szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss íze kiemeli a tonkatsu gazdag, ropogós ízét.
A szendvicset vágd félbe, és tálald friss körettel, például sült édesburgonyával.
A szendvicset egy kis lime levével is megbolondíthatod, hogy friss és pikáns ízt adjon a tonkatsunak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.