A sururut tisztítsd meg, és párold 5-7 percig, amíg teljesen megpuhul.
A sururut alaposan meg kell tisztítani, hogy ne maradjon rajta szemét vagy héj.
A fokhagymát zúzd össze, és a felhevített olívaolajon pirítsd meg.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, hogy ne keseredjen meg, csak enyhén aranybarnára.
Add hozzá a párolt sururut és pirítsd egy percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
A sururu gyorsan fő, ezért figyelj, hogy ne túlfőzd.
A tojásokat verd fel egy tálban, majd add hozzá a tejfölt, tejjel, sóval, cukorral és jól keverd össze.
A tejföl gazdag ízt ad a tölteléknek, ne hagyd ki!
A tojásos keveréket öntsd a sururus keverékhez, és folyamatosan keverd addig, amíg sűrűsödni nem kezd.
Ez a lépés segít abban, hogy a töltelék jól álljon, és ne legyen túl folyós.
A lisztet egy tálban keverd össze egy csipet sóval, és add a tojásos keverékhez.
Ha a tésztát simán kevered, könnyed és egyenletes állagú lesz.
Öntsd az elkészült keveréket egy előkészített tortaformába és süsd 30-35 percig, amíg a teteje aranybarna és ropogós nem lesz.
Figyeld a tortát, hogy el ne égjen, és mindig végezz tűpróbát, hogy biztosan megsült.
A sült tortát hagyd kihűlni, majd tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander frissességet ad, és szépen kiemeli a torta ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.