A tortillát egy serpenyőben, közepes lángon, pár percig pirítsd meg, amíg ropogós nem lesz.
Ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, mert könnyen megéghet. A cél, hogy ropogós és enyhén aranybarna legyen.
A tojásokat üsd fel, és süsd meg egy serpenyőben, a kívánt állagig (tükörtojás, rántotta, stb.).
A tojások megsütésekor figyelj arra, hogy a sárgája ne repedjen szét, és maradjon krémes.
Az avokádót hámozd meg, és vágd vékony szeletekre. A koriandert apróra vágd.
Az avokádó puha legyen, hogy könnyen szeletelhető legyen. Ha éretlen, akkor a sütés előtt egy nappal érdemes hagyni érni.
A megsült tostadát helyezd tányérra, majd rakj rá egy-egy sült tojást.
A tojást melegen tálald, hogy a tészta még ropogós maradjon, és a tojás is friss és ínycsiklandó legyen.
Tedd rá az avokádó szeleteket, és szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss, citrusos ízt ad az ételhez, amely jól kiegészíti az avokádó krémes állagát.
Tálald salsa vagy friss paradicsom darabokkal, és egy kis lime levével.
A salsa friss ízeket ad az ételhez, és a lime segít kiemelni az összes ízt.
Szórd meg szezámmaggal és sóval, borssal, hogy még ízletesebbé tedd.
A szezámmag ropogós textúrát ad, és egy kis diós ízt, ami remekül passzol az ételhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.