A marhahúst vágd kisebb kockákra vagy csíkokra, attól függően, hogy milyen formában szeretnéd tálalni. A hús legyen friss és lehetőleg zsírszegény.
A hús fűszerezéséhez használhatsz egy enyhe pácot, hogy jobban átjárja az íz.
A fokhagymát, gyömbért és chili paprikát aprítsd fel, majd egy kis tálban keverd össze a szójaszószt, szezámolajat, pirospaprikát és a cukrot.
A chili mennyiségét állíthatod a saját ízlésed szerint, ha nem szereted a túl erős ételeket, használj kevesebb chilit.
A pácot öntsd a húsra, keverd össze jól, majd tedd a hűtőbe legalább 30 percre, hogy a hús átvegye az ízeket.
Ha több időd van, pácold a húst akár egy éjszakán át, hogy intenzívebb ízeket érj el.
Egy grill serpenyőt vagy grillt forrósíts fel, majd a bepácolt marhahús darabokat tűzd fel egy nyársra.
Ha nincs grill serpenyőd, használhatsz sima serpenyőt is, de a grill íz a legjobb!
Grillezd a húst minden oldalról 3-5 percig, amíg szépen megpirul és átsül, de maradjon szaftos.
A hús hőmérsékletét ellenőrizheted egy hús hőmérővel, hogy elkerüld a túlsütést.
Amikor a hús elkészült, tálald friss korianderrel és lime szeletekkel, hogy friss ízt adjon a fogáshoz.
A koriander frissessége valóban kiemeli az anticucho ízét, ha nem szereted, petrezselyem is jó választás.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.