A burgonyát és a sárgarépát hámozd meg, majd vágd fel egyenlő méretű kockákra. A padlizsánt is hámozd meg, és vágd fel kis darabokra.
A zöldségeket egyenlő méretű darabokra vágva egyenletesen főnek majd.
A zöldbabot mosd meg és vágd le a végeit. Ha szükséges, vágd kisebb darabokra.
A zöldbab gyorsabban fő, ha kisebb darabokra vágjuk, így a többi zöldség is egyenletesen puhul.
Egy nagy lábasban hevítsd fel az olajat, és tedd bele a felkockázott burgonyát, sárgarépát és padlizsánt. Pirítsd 5-7 percig.
A zöldségeket kevergesd folyamatosan, hogy ne égjenek le és egyenletesen piruljanak.
Add hozzá a zöldbabot, majd öntsd fel a kókusztejjel és a kurkumával. Sózd meg, és keverd jól össze.
A kurkuma nemcsak ízesít, hanem szép aranysárga színt ad az ételnek.
Főzd a zöldségeket alacsony hőmérsékleten 15-20 percig, amíg megpuhulnak, és a kókusztej szépen beszívódik.
Ha szükséges, adj hozzá egy kis vizet, hogy az étel ne legyen túl száraz.
Tálalás előtt frissen facsard rá a zöldcitrom levét, hogy frissítő ízt adjon neki.
A citrom frissessége tökéletesen illik a kókusztej gazdag, enyhén édes ízéhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.