Bagel tonhalkrémmel és krémsajttal, friss petrezselyemmel díszítve

Bagel tonhalkrémmel

A bagel egy tradicionális reggeli étel, amely világszerte elterjedt. A tonhalkrémes bagel egy friss és tápláló változata ennek a klasszikus ételnek, amely gyorsan elkészíthető és tökéletes egy rohanós reggelre. A tonhalkrém és a krémsajt kombinációja egy finom, gazdag ízt ad, amely tökéletesen illik a ropogós bagelhez. Ez a recept ideális választás egy könnyű reggeli vagy egy gyors ebéd számára, amelyet bármikor élvezhetsz.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagel
150 g Tonhal
150 g Krémsajt
1 ek. Friss citromlé
0.5 tk.
0.5 tk. Fekete bors
1 ek. Friss petrezselyem

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.

    Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.

    2

    A tonhalat öblítsd le, és tedd egy tálba. Ha konzervet használsz, ügyelj arra, hogy alaposan lecsepegtesd a folyadékot.

    A tonhal friss ízének kiemelése érdekében használj jó minőségű, friss tonhalat vagy konzervet.

    3

    A krémsajtot tedd egy tálba, és keverd össze a tonhalla. Ízesítsd sóval, fekete borssal és friss citromlével.

    A citromlé frissítő ízt ad, és segít enyhíteni a tonhal erősebb ízét.

    4

    A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a tonhalkrémmel. A krémsajt és tonhal keveréke ad egy kellemes, krémes ízt, amely jól passzol a ropogós bagelhez.

    A tonhalkrémhez hozzáadhatsz egy kis mustárt vagy majonézt, ha extra ízt szeretnél.

    5

    Szórd meg friss petrezselyemmel, hogy egy kis frissességet adj az ételnek.

    A petrezselyem helyett használhatsz kaprot vagy snidlinget is, ha szereted a különlegesebb ízeket.

    6

    Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss tonhalkrém és krémsajt ízét a ropogós bagellel.

    Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.