Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A tonhalat öblítsd le, és tedd egy tálba. Ha konzervet használsz, ügyelj arra, hogy alaposan lecsepegtesd a folyadékot.
A tonhal friss ízének kiemelése érdekében használj jó minőségű, friss tonhalat vagy konzervet.
A krémsajtot tedd egy tálba, és keverd össze a tonhalla. Ízesítsd sóval, fekete borssal és friss citromlével.
A citromlé frissítő ízt ad, és segít enyhíteni a tonhal erősebb ízét.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a tonhalkrémmel. A krémsajt és tonhal keveréke ad egy kellemes, krémes ízt, amely jól passzol a ropogós bagelhez.
A tonhalkrémhez hozzáadhatsz egy kis mustárt vagy majonézt, ha extra ízt szeretnél.
Szórd meg friss petrezselyemmel, hogy egy kis frissességet adj az ételnek.
A petrezselyem helyett használhatsz kaprot vagy snidlinget is, ha szereted a különlegesebb ízeket.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss tonhalkrém és krémsajt ízét a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.