Bevásárló lista (0) ▼
A rizslisztet és a tápiókát keverd össze a vízzel egy sima tésztává. Az így kapott tésztát hagyd pihenni 30 percig.
A tésztát finomra kell keverni, hogy ne legyenek benne csomók. Ha túl sűrű, egy kis vízzel hígíthatod.
A tésztát egy gőzölőedényben párold ki, amíg a tészta áttetszővé nem válik és lágy lesz.
A tésztát vékony rétegekben tedd a gőzölőbe, hogy egyenletesen puhuljon meg.
A gombát és a zöldhagymát vágd apróra, és pirítsd meg egy serpenyőben egy kevés olajon, amíg megpuhulnak.
A gomba és a hagyma ízesítése közben adj hozzá egy kis szójaszószt a mélyebb ízekhez.
A főtt sertéshúst apróra vágd, és keverd össze a gombás-hagymás keverékkel.
A húsokat a zöldségekkel jól keverd össze, hogy minden falat finom ízeket hordozzon.
A gőzölt rizstésztát vágd fel kis darabokra, majd halmozd rá a tölteléket. Tálald sült hagymával és friss korianderrel.
A sült hagyma és a koriander frissebb ízt adnak az ételnek, és szép színt adnak a tálalásnak.
A tálalt bánh cuốn-ot locsold meg fűszeres hal szósszal és szójaszószsal.
A szójaszósz és hal szósz kombinációja igazi ínycsiklandó, gazdag ízt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.