A bagetteket vágd félbe, majd kend meg őket egy vastag réteg pa-tével.
Ha a pa-té túl sűrűnek tűnik, egy kis olajjal hígíthatod, hogy könnyebben kenhető legyen.
A sárgarépát hámozd meg, és vágd vékony csíkokra. Az uborkát hámozd meg és szeleteld fel vékonyan. A tavaszi hagymát vágd apróra.
A zöldségeket vékonyra szeletelve frissebbek és roppanósabbak lesznek a szendvicsben.
A lime levét facsard ki, és keverd hozzá a majonézhez, hogy egy friss, savanykás szószt kapj.
A lime frissítő íze segít ellensúlyozni a pa-té gazdag ízét.
Tedd a pa-tével megkent bagettet a tányérra, majd halmozd rá a zöldségeket: sárgarépát, uborkát és tavaszi hagymát.
A zöldségekkel ügyelj arra, hogy egyenletesen oszd el őket, hogy minden falat ínycsiklandó legyen.
Szórd meg friss korianderrel, és ha szeretnéd, adj hozzá chili szeleteket is.
A koriander friss íze tökéletesen kiegészíti a pa-té gazdag, édes ízét, a chili pedig pikánsabbá teszi a szendvicset.
Zárd le a bagettet, és máris kész a májas bánh mì. Tálald frissen, hogy a ropogós kenyér és a friss zöldségek íze kiemelkedjen!
A bánh mì-t frissen a legjobb fogyasztani, hogy megőrizze a textúráját és ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.