A kenyérszeleteket megpirítjuk egy serpenyőben vajjal, hogy enyhén ropogósak legyenek.
Ne tedd túl sokáig a serpenyőbe, mert akkor a kenyér túl kemény lehet. Csupán egy finom, aranybarna kérget szeretnénk.
A paradicsomokat vágd fel vékony szeletekre, a salátát pedig mosd meg és tedd félre.
A paradicsomokat lehetőség szerint a legérettebb darabokból válaszd, hogy gazdag ízük legyen.
A sült marhahúst melegítsd fel, ha szükséges, és szeleteld fel vékony csíkokra, hogy könnyen elhelyezhető legyen a szendvicsben.
A húsnak még melegnek kell lennie, hogy a sajt könnyen megolvadjon rajta.
A kenyér egyik szeletére kenj egy adag mustárt, majd helyezd rá a sült marhahúst, a sonkát, a sajtot, a paradicsomszeleteket és a salátát.
Ne spórolj a mustárral, mert a fűszeres íz kiemeli az étel többi összetevőjét.
Tedd rá a másik szelet kenyért, majd egy kicsit nyomd össze, hogy a szendvics összeálljon.
Az összenyomás segít, hogy minden hozzávaló egyenletesen eloszoljon és könnyen fogyasztható legyen.
A kész Bauru szendvicset vágd félbe és tálald azonnal, hogy a sajt még olvadjon és az étel friss maradjon.
A friss, meleg Bauru igazán ínycsiklandó, így érdemes azonnal tálalni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.