A zsemléket pirítsd meg egy serpenyőben vagy sütőben, hogy ropogósak legyenek.
A zsemléket ne pirítsd túl sokáig, hogy ne legyenek túl kemények. Épp elég, ha finoman ropogósak.
A savanyú uborkát vágd vékony szeletekre. Ha szükséges, a marhahúst is aprítsd fel kisebb darabokra.
A savanyú uborka friss, ropogós íze remekül kiegészíti a füstölt marhahúst, így nem érdemes elhagyni.
A zsemlék egyik felére kend a ketchupot és mustárt. Tedd rá a füstölt marhahúst, majd egy réteg sajtot.
A sajt könnyen olvad a meleg zsemlén, így egy kellemesen krémes textúrát ad a szendvicsnek.
Helyezd rá a savanyú uborkát és egy kevés friss petrezselymet a szendvicsre. Zárd le a másik zsemlével.
A petrezselyem nemcsak szép színt ad, hanem friss ízt is, ami kiemeli az egész szendvics zamatát.
Tálald azonnal, és ha szeretnéd, egy kis extra ketchupot kínálhatsz mellé.
A szendvics tálalásakor a ketchupot külön is kínálhatod, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelően használhassa.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.