Egy nagy tĂĄlban keverd össze a lisztet, szĂĄraz Ă©lesztĆt Ă©s cukrot, majd fokozatosan add hozzĂĄ a langyos vizet. GyĂșrd össze a tĂ©sztĂĄt simĂĄra, majd letakarva keleszd 1 ĂłrĂĄn ĂĄt, amĂg duplĂĄjĂĄra nĆ.
A tĂ©szta akkor jĂł, ha elvĂĄlik az edĂ©ny falĂĄtĂłl Ă©s rugalmas tapintĂĄsĂș.
A megkelt tĂ©sztĂĄt oszd 8-10 rĂ©szre, formĂĄzz ovĂĄlis korongokat, majd hajtsd fĂ©lbe. Helyezd sĂŒtĆpapĂrra, Ă©s gĆz fölött pĂĄrold 10-12 percig, amĂg a tĂ©szta puha Ă©s ruganyos lesz.
A pĂĄrolĂĄs sorĂĄn figyelj arra, hogy a vĂz ne forrjon tĂșl erĆsen, mert a gĆz szĂ©trepesztheti a bao-kat.
A fĆtt, tĂ©pett sertĂ©shĂșst forgasd össze a BBQ szĂłsszal egy serpenyĆben. MelegĂtsd ĂĄt közepes lĂĄngon 5-8 percig, amĂg a szĂłsz teljesen bevonja a hĂșst.
A sertĂ©shĂșst elĆzĆ nap is megfĆzheted, Ăgy idĆt spĂłrolhatsz.
A megpĂĄrolt bao-kat nyisd szĂ©t Ăłvatosan, Ă©s kanalazz bele BBQ sertĂ©shĂșst. Ăgyelj arra, hogy ne töltsd tĂșl, Ăgy elkerĂŒlhetĆ a szĂ©tcsĂșszĂĄs vagy az ĂĄzĂĄs.
A bao-kat közvetlenĂŒl a pĂĄrolĂĄs utĂĄn töltsd meg, amĂg mĂ©g melegek Ă©s könnyen kezelhetĆk.
Tedd a tetejĂ©re a vĂ©konyra szeletelt vöröshagymĂĄt Ă©s uborkaszeleteket. Ez frissessĂ©get Ă©s ropogĂłssĂĄgot ad az Ă©telhez, tökĂ©letes kontrasztot alkotva a ragacsos hĂșssal.
A zöldsĂ©geket közvetlenĂŒl tĂĄlalĂĄs elĆtt szeleteld fel, hogy frissek maradjanak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.