Egy serpenyőben hevíts fel 1 evőkanál szezámolajat, és pirítsd meg a vékonyra szeletelt sertéshúst a szójaszósszal és zúzott fokhagymával. Süsd, amíg a hús aranybarnára pirul.
A húst vékonyra szeletelve könnyebben és gyorsabban megpirul. Ne süsd túl, mert kiszáradhat. Használj magas hőfokot a pirításhoz.
Egy másik serpenyőben külön-külön pirítsd meg a sárgarépát, cukkinit és gombát kevés szezámolajon, enyhén sózva. A spenótleveleket blansírozd forró vízben 1 percig, majd csöpögtesd le.
A zöldségeket külön-külön pirítva megőrzik az ízüket és a textúrájukat. A spenótot ne főzd túl, csak blansírozd, hogy megőrizze a színét és a tápanyagait.
Egy serpenyőben süss tükörtojásokat, hogy a sárgája lágy maradjon.
A tükörtojást alacsony hőfokon süsd, hogy a sárgája lágy maradjon. Ha szeretnéd, a tojást fedő alatt is sütheted, hogy a teteje is átsüljön.
Oszd el a főtt rizst 2 tálban, majd helyezd el rajta a pirított sertéshúst, zöldségeket, és a tükörtojást. Szórd meg friss szezámmaggal.
A rizs legyen meleg, de ne forró. A hozzávalókat esztétikusan rendezd el a tálban.
Adj mellé egy kanálnyi gochujangot minden tálba, amelyet összekeverve élvezhetsz a rizs és feltétek harmóniájában.
A gochujang egy koreai csilipaszta, ami pikáns és édes ízt ad az ételnek. Ha nem szereted a csípőset, használj kevesebbet, vagy helyettesítsd más csípős szósszal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.