Kezdd azzal, hogy a csirke farkát megtisztítod és szükség szerint feldarabolod kisebb részekre.
A csirke farok különleges textúrájú hús, érdemes frissen használnod a legjobb íz érdekében.
A szójaszószt, mirint és a cukrot keverd össze egy tálban, majd öntsd a keveréket a csirke farokra. Hagyjd állni legalább 20 percig, hogy a hús átvegye az ízeket.
A csirke farok jól átveszi a marinád ízét, így érdemes hagyni, hogy az ízek jól összekeveredjenek.
A csirke farok darabokat tűzd fel a pálcikákra úgy, hogy ne legyenek túl szorosak, hogy jól átsüljenek.
A pálcikák áztatása segít, hogy ne égjenek meg a grillen és könnyebben átszúrják a húst.
Grillezd a csirke farok darabokat közepes lángon 5-7 percig, mindkét oldalon, amíg szépen karamellizálódnak és enyhén ropogósak lesznek.
A csirke farok húsát figyelmesen süsd, hogy kívül ropogós, belül pedig finom puha maradjon.
A kész yakitorit tálald fel.
Tálaláskor szórhatsz rá szezámmagot, hogy extra ropogós textúrát adjon a húsnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.