A csirkecombokat sózd, borsozd, és pirítsd meg egy nagy serpenyőben, forró olívaolajban, amíg a bőrük aranybarna és ropogós nem lesz.
A csirke bőrét mindig jól pirítsd meg, hogy ne maradjon puha, így finomabb lesz az étel.
Amikor a csirkecombok megsültek, vedd ki őket a serpenyőből, és tedd félre.
A csirke pihenése segít megőrizni a hús nedvességét.
A serpenyőben lévő zsiradékban pirítsd meg az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
A fokhagymát ne pirítsd túl, mert könnyen megéghet, ami keserűvé teheti az ételt.
Add hozzá a felkockázott paradicsomot és paprikát, valamint az olasz fűszerkeveréket. Főzd 10 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
A paradicsom és a paprika szaftos alapot adnak, ami gazdagítja a szószt.
Öntsd hozzá a vörösbort, és főzd 5-7 percig, hogy a szósz kissé besűrűsödjön.
A bor segít kiemelni a fűszerek és zöldségek ízét.
Tedd vissza a csirkecombokat a serpenyőbe, majd add hozzá a kapribogyót. Fedd le, és főzd 25-30 percig, amíg a csirke átsül.
A kapribogyó a legjobb akkor, ha nem főzöd túl, így a friss, savanykás íze megmarad.
Tálald a csirkecombokat a szafttal, és friss petrezselyemmel díszítve.
A petrezselyem frissességet ad a gazdag ételnek, és szép színt is biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.