A kolbászt vágd szeletekre, és egy nagy serpenyőben olívaolajon pirítsd meg, amíg szép aranybarna nem lesz.
A kolbásznak jól kell megpirulnia, hogy a zsírok kioldódjanak, így gazdagabb íze lesz.
A csirkehúst darabolva add hozzá a serpenyőhöz, és pirítsd meg, amíg minden oldala aranybarna lesz.
A csirkehús gyorsan megpirul, de ügyelj arra, hogy ne égjen meg, hanem finoman süljenek a darabok.
Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, és párold, amíg a hagyma üvegesedni nem kezd.
A hagymát ne pirítsd túl, mert keserűvé válhat, csak puhára kell párolni.
A piros kaliforniai paprikát vágd fel csíkokra, és add hozzá a serpenyőhöz. Pirítsd további 2-3 percig.
A paprika gazdag ízt ad a raguhoz, de ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, mert elveszítheti frissességét.
A paradicsomot vágd fel kisebb darabokra, és add a serpenyőhöz. Öntsd rá a fehérbort, és hagyd, hogy a szósz kissé besűrűsödjön.
A fehérbor frissítő ízt ad, de ne hagyd, hogy túl sokáig forrjon, hogy ne veszítse el aromáját.
Tálalás előtt ízesítsd friss oregano-val, sóval és borssal.
A friss oregano igazi ízvarázst ad az ételnek. A sót és a borsot a saját ízlésed szerint adagold.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.